Mercedes-Benz M-Klasse 2003: Start moeilijk

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 2700

beste leden, ik heb een ML 270CDi staan. Aanslaan gaat moeizaam. Vooral na lang stilstaan, de avond bv. Als de startmotor draait doet ie de eerste keer alsof ie wil starten en valt direct weer uit. Alsof er geen brandstof is. Na een paar keer proberen start ie. Het lijkt er veel op dat de diesel weer van ver moet komen.De opvoerpomp op het blok is zonder resultaat vervangen. Is er ergens een klep die terug vloeien moet voorkomen?

ptrustfull1

Geplaatst door ptrustfull1 , lid sinds 15 jaar geleden

2 Reacties

Moderator Problemcar PRO, 1 maand geleden

ptrustfull1,
jou 2e topic over dit probleem is verwijderd;
2x hetzelfde plaatsen heeft geen zin.

Moderator problemcar

PeterK011, 1 maand geleden

Je kan eens alle O-ringetjes op de kunststof brandstofleidingen vervangen : deze worden hard na verloop van tijd waardoor ze niet meer goed afdichten : 2 op de opvoerpomp, 2 op de hogedrukpomp , 1 of 2 op brandstoffilter , één op de common rail buis en mss zit er nog ergens één

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz M-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.