Mercedes-Benz CITAN: start niet

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K9K B6, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 66

foutcode p0088 raildruk noodpositie niet bereikt
foutcode p0088 raildruk te veel signaalwisseling
foutcode p1525 tempomaat UIT signaal

uitgelezen met bosch kts

contact stond en accu is leeggelopen, daarna niet meer te starten relais hoor je wel klikken maar geen aansturing startmotor. alles zekeringen en massa s gecontroleerd.

Wie kan me helpen???

kadir

Geplaatst door kadir (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz CITAN? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Hans4040 (235) PRO, 6 jaar geleden

Probeer eens een volle accu...

kadir (0) PRO, 6 jaar geleden

accu is volledig opgeladen

Trumautotrading (0) PRO, 6 jaar geleden

Hallo,

Heb dit forum gevonden via google, helaas vandaag een citan gekocht met zelfse probleem, nieuwe accu ingezet maar nog steeds geen spanning, wel geeft hij km stand aan en radio doet het, ook hoor ik net als kadir de start relais wel klikken, spanning op de startmotor gezet en die gooit hem netjes rond, mijn snap-on modis geeft aan dat hij geen contact kan maken met de ecu dus kom er niet echt verder mee, niemand geen idee mischien?

Johngelderland (0) PRO, 6 jaar geleden

Goede dag

Ik heb het zelfde probleem heeft iemand hier al een oplossing voor

kadir (0) PRO, 6 jaar geleden

Heren,

Ik heb ook heel lang moeten zoeken en doen, uiteindelijk kom ik uit op de regelmodule in motorruimte, daar zit het start relais

die vervangen en klaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz CITAN of stel zelf een nieuwe vraag.