Mercedes-Benz G-klasse 2000: start niet

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 112 945, Motorinhoud (cc): 3200, Vermogen (kw): 158

Goedemiddag, wij hebben een g klasse in de werkplaats staan die tijdens rijden uit is gevallen. De startmotor draait ook niet. Helaas hebben wij niet voldoende schema's ter beschikking om het op te lossen. Wel hebben wij vanaf de stekker op het motorregelapparaat tot aan startmotor een goede verbinding. Wij verwachten dat het motorregelapparaat een voeding mist waardoor de motor uitviel en de startmotor het niet meer doet. Heeft iemand ervaring met dit probleem en of schema,s van de relais en voedingen regelapparaat?

Wij horen het graag

vrgr

devrim

Geplaatst door devrim (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz G-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

check

Beste antwoord, geplaatst door devrim (0) PRO, 2 jaar geleden

is inmiddels opgelost, lag een kabel van de selectiehendel automaat, waardoor de stand niet klopte met de werkelijkheid.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz G-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.