Mercedes-Benz G-klasse 2000: start niet

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 112 945, Motorinhoud (cc): 3200, Vermogen (kw): 158

Goedemiddag, wij hebben een g klasse in de werkplaats staan die tijdens rijden uit is gevallen. De startmotor draait ook niet. Helaas hebben wij niet voldoende schema's ter beschikking om het op te lossen. Wel hebben wij vanaf de stekker op het motorregelapparaat tot aan startmotor een goede verbinding. Wij verwachten dat het motorregelapparaat een voeding mist waardoor de motor uitviel en de startmotor het niet meer doet. Heeft iemand ervaring met dit probleem en of schema,s van de relais en voedingen regelapparaat?

Wij horen het graag

vrgr

devrim

Geplaatst door devrim PRO , lid sinds 15 jaar geleden

1 Reactie

Beste antwoord, geplaatst door devrim PRO, 8 maanden geleden

is inmiddels opgelost, lag een kabel van de selectiehendel automaat, waardoor de stand niet klopte met de werkelijkheid.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz G-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.