Mercedes-Benz C-Klasse: start probleem c-250 turbo

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 turbo

ik heb een probleem waar ik geen raad mee weet. mijn mb, wanneer hij langer dan een half uur stil staat, dan heb ik 1 minute nodig om te startenm. wanneer die op een helling staat met de neus naar beneden gericht dan start hij gelijk al staat hij dagen stil heb ik alleen last van tijdens wintertijd. ik heb terug slagclep in en dichtings rubbers vervangen en niks helpt wie kan mij helpen al vast bedankt

mb250

Geplaatst door mb250 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

izzi (0) PRO, 16 jaar geleden

o ringen op mazoutfilter ook gecontroleerd
wat ook nog wel eens lucht durft trekken is het brandstofwarmtewisselaar die in je cilinderkop geschroefd zit met 4 boutjes en waar de toevoerleiding aankomt

Cowley (0), 16 jaar geleden

De pakking van het brandstoffilter is niet goed meer en trekt lucht waardoor de diesel in de leiding naar de tank terugloopt. Een nieuw filter + pakking zou dit probleem moeten verhelpen. Als het hier niet aan ligt zouden ook de O-ringen op de brandstofpomp vervangen moeten worden omdat deze dan lucht lekken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.