Mercedes-Benz V-Klasse: start soms niet en stinkt naar diesel als je de motor uitzet

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 112 cdi

soms start de auto niet, alles werkt, behalve starten doet ie niet, sleutel in/ uit en na een paar maal start ie gewoon. wat voor oplossing is daar voor, heb nieuwe sleutel bij latenmaken maar dat veranderde niets.

tevens heb ik een diesel lucht onder de kap als ik de auto uit zet. Ben zeer benieuwd als iemand een idee heeft.

Geplaatst door

harold73 (0)

al 14 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Zal wel ergens een klein lekje zitten. Daardoor ruik je de diesel.
Door dat zelfde lekje komt lucht in de leidingen waardoor de auto weer moeilijk aan slaat.

oldford 0
badge

14 jaar

zal het lekje nu echt eens proberen op te sporen( heeft iemand een tip hoe ik dat het gemakkelijktst kan doen?) alleen het start probleem was er al eerder dan de diesel geur, nu maar hopen dat het een met het ander te maken heeft. Had zelf eerst gedacht dat het massa probleem was, maar garage zei dat het het een bekent probleem met vito/sprinter was en het ook niet wist. Zal zelf maar proberen echt het probleem op te lossen, want ondertussen genoeg kosten op de bus gehad.

harold73 0

14 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz V-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.