Mercedes-Benz M-Klasse: startmotor draait niet als ik de sleutel om draai lijkt geblokke

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 270 cdi

hallo
heb me auto uitgezet sleutel in contact slot laten zitten na een half uur wil ik weer weg gaan draai de sleutel om contact lampjes branden dan wel maar startmoter draait niet klikt ook niet het vreemde is dat als ik me sleutel om draai de contactlampjes weg vallen je zou zeggen te weinig stroom maar dat is niet het geval reserve sleutel ook ge probeerd, accu pool tijdje los gehad om te resseten paar keer de pook in ze p en n gezet (van de automaten bak) helpt allemaal niets wie o wie weet raad ik hoor het graag.

alvast vriendelijk bedankt Hans

b.a.tillema

Geplaatst door b.a.tillema (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz M-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

edgo (0), 14 jaar geleden

Lijkt mij dat de startmoter de boosdoener is, geef maar eens een paar meppen met een hamer op de startmoter
dikwijls wil hij dan wel rondgaan. Ook kun je de auto in zijn twee zetten en hem wat op en neer duwen, zodat de stand van de startmoter verandert, mocht een van de twee lukken, dan is de startmoter wel aan revisie/vervanging toe.

Succes, Edwin

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

start relais in zekeringskast onder motorkap vermoedelijke dader kant stuur zie op papier binnenkant deksel voor zekering en relais plaatsing
groetjes


---F1 -- relais K8 is de startrelais

b.a.tillema (0), 14 jaar geleden

hallo het probleem is op gelost kon alleen bij de mercedes dealer uitgelezen worden was het aam module die stuurt de de startmotor aan en is voor cv enz.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz M-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.