Mercedes-Benz C-Klasse: storing

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2200

hallo, ik heb bij een mercedes c-klasse bwj 2004 het volgend probleem, nl , hij geeft de storing ( schlusslicht links erzatzlicht aktiv) aan en alle lampjes branden wie kan mij zeggen wat ik moet doen

mvg andy

andy1971

Geplaatst door andy1971 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

BjornSP (0) PRO, 12 jaar geleden

Lampje is toch defect. Bij een heleboel moderne auto's neemt een andere lamp de functie over om toch verlichting te hebben ivm veiligheid. Dus toch het lampje vervangen.

spanbandje (0) PRO, 12 jaar geleden

bij mij kreeg ik de storing als je er een aanhangwagen aan hing, de verlichting was va de achterlichten afgetakt, en op de ahw was een lampje defect, dit gaf de storing.
na losnemen ahw stekker en verwijderen van het verloop van 13 polig naar 7 was storing verdwenen.
succes Marcel.

ToniMB (0) PRO, 12 jaar geleden

Waarschijnlijk gewoon wat Bjorn zegt, het achterlicht hoort onderin de unit te branden, brandt hij nu bovenin is het lampje kapot en nu idd het ersatzlicht actief oftewel via het lampje van het remlicht.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.