Mercedes-Benz S-Klasse: Storing achterlicht S320 1999

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3200

Ik heb een s-klasse gekocht waar een storing in het linker achterlicht zit.als ik rem gat het achteruitlicht branden en mistlamp e.d. werken zien.zekeringen e.d. allemaal goed.na uitlezen ook geen verandering. Nou heeft de vorige eigenaar een trekhaak onder de auto gezet en kansloos een universele stekker gewoon op de achterlichten aangesloten.De kans is dus er groot dat dit het heeft veroorzaakt.Ik heb de bedrading van de trekhaak allemaal verwijderd.wat zou er nu kapot kunnen zijn???

sensautos

Geplaatst door sensautos (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

sensautos (0) PRO, 12 jaar geleden

monteur van wensink er bij gehad maar die begrijpt er niks van.het leek op het achterlichtunit.deze vervangen maar geen resultaat.omdat die ook niet fris was heb ik er een van een andere auto in gedaan.nogsteeds geen resultaat.het is ook geen massa probleem.wat is het wel...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.