Mercedes-Benz Sprinter 2009: Storing parkeersensoren

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: OM 646.984, Motorinhoud (cc): 2200, Vermogen (kw): 65

Dag allen,

Ik heb een storing in mijn pdc-systeem, telkens met afremmen of zelfs in de versnelling zetten, krijg ik storing (hoge pieptoon, 4 lampjes op het midden dashboard gaan branden), na een poosje negeren schakelt het systeem volledig uit (voor en achter).

Vandaag is de auto bij mijn garage geweest, alles uitgelezen, geen rare storingen te zien.. alles piepers rondom geven een weergave meetbereik van 255cm.

Rara.. wie zou me kunnen vertellen waar ik het nog kan zoeken?

marcel331

Geplaatst door marcel331 (60) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

marcel331 (60), 2 weken geleden

Vandaag maar besloten gewoon alles los te sleutelen, alle 10 de sensoren vervangen.. nog altijd storing...

Pieppppp... 4 lampjes in het midden bij de voorruit, 2 lampjes in de linkerspiegel.. na een tijdje schakelt hij uit..

Echter... Ben er achtergekomen dat hij overal zijn test doet (tijdens op contact zetten), behalve in de rechter buitenspiegel.. daar gaan geen lampjes branden..

Links brand alles even, in het midden bij de voorruit brand alles even, RECHTS NIKS..

Waar verder te zoeken?

harry4203 (740) PRO, 2 weken geleden

Draadbreuk in de spiegelbedrading komt nog wel eens voor.

    Okay, maar krijg je dan een algemene foutmelding op de gehele pdc? En gebeurd er dan wat ik omschrijf? - marcel331 (60), 2 weken geleden

harry4203 (740) PRO, 2 weken geleden

Sorry, maar daar durf ik even geen antwoord op te geven, want dat weet ik niet zeker. zou me voor kunnen stellen dat wanneer de bedrading sluiting maakt er wellicht een storing optreedt. haal anders de spiegel er eens af, en kijk wat de storing doet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.