Mercedes-Benz 200: Storings fout voorste sensor katalysator en vermengins systeem

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 200

Hallo,
Wij hebben een mercedes 200 coupe benzine kompressor.Sinds een aantal weken gaat het motorlampje branden auto laten uitlezen en storing voorste sensor kat en vermenginsprobleem.Als het lampje gereset is dan duur het een paar dagen voor de storing terug is wat is dit voor probleem groeten joost

leonbreda666

Geplaatst door leonbreda666 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Het vertaal monster heeft ook weer toegeslagen. Redelijk onduidelijke steenkolen vetalingen.
Waarschijnlijk wordt de voorste Lambdasonde bedoeld en "vermenginsprobleem" zal wel een mengsel fout zijn - te rijk of te arm.

Bedrading van lambdasonde doormeten en eventueel repareren of voorste Lambdasonde vervangen als de bedrading goed is.
Daarna weer testen of de mengsel fout weg blijft. Komt deze terug is het wel van belang om te weten of het te rijk is of te arm.
Dat kun je zien aan de zogenaamde "Long Term Fuel Trim". Dat moet er met een algemene EOBD/OBD2 scanner uitgelezen worden.

leonbreda666 (0), 13 jaar geleden

Ik laat volgende week de voorste lambdasonde vervangen deze klachten gaan gelijk met een ratel met koude start van de motor kan dit met elkaar te maken hebben mvg

isar (0) PRO, 13 jaar geleden

het stationaire toerental blijft dat constant of zit er galopering in?
motornummer eerste 6 getallen graag

leonbreda666 (0), 13 jaar geleden

Alleen als ik hem start schiet de toeren even omhoog wat mooi geluid maak dan na gelijk laag toerental zonder pingelen loop erg mooi auto rijd ook goed als het lampje niet zou branden zou ik niet naar de garage gaan motor nummer wdb203742

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 200 of stel zelf een nieuwe vraag.