Mercedes-Benz C-Klasse 2003: Stuurkolomschakelaar vervangen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 200CDI

Bij richting aangeven naar rechts, vergrendelt de schakelaar niet meer. Slijtage zegt de (universeel) garagehouder. Kan ik begrijpen. Nu zou ik hem het liefst vervangen door een gebruikt exemplaar, maar daarvan zegt de garagehouder dat dit niet gaat, omdat een vervangende schakelaar geregistreerd moet worden op de computer van de auto. Ik ging er vanuit dat dit puur een schakelaar betreft, zonder verdere elektronica. Het verhaal van de garagehouder klink mij vreemd in de oren, want bij een nieuwe zou dit toch ook moeten?
Mijn vraag; is dit idd zo of kan ik gewoon een gebruikt exemplaar proberen te vinden en laten inbouwen door de garage?
Nog een vraag; waar kom ik het beste aan een gebruikt exemplaar?

Gr. Hans.

HamsM

Geplaatst door HamsM (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

willy9 (0) PRO, 12 jaar geleden

hoef niet geregisteerd te worden-nieuw of2de hands- is een fabeltje van de garage -stel mij vragen bij uw garagehouder ???
sloop bedrijf

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.