Mercedes-Benz C-klasse 2006: Subframe achter geroest?

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 271940, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 120

Mijn W203 Sedan is tot nu toe roestvrij bevonden, maar ik heb de auto nog niet op de brug kunnen zien. Tot nu toe heb ik geen klachten, op soms wat gekraak bij inveren bij koud weer na.
Maar moet ik van mijn auto het subframe achter (laten) inspecteren, of roesten die minder dan bij de opvolger (de W204 serie)?
Of moet ik mij daarvoor zelfs bij de Mercedes dealer melden i.v.m. een evt. terugroepactie?

Heino4267

Geplaatst door Heino4267 , lid sinds 18 jaar geleden

4 Reacties

Hans4040 PRO, 2 jaar geleden

Op een auto van 14 jaar oud is geen terugroep aktie van toepassing.
Volgens fabrieks gegevens wordt de bodembescherming bij een beurt gecontroleerd, als de auto bij een dealer onderhouden wordt.
Je kan natuurlijk altijd de auto op een brug zetten en de zaak controleren en zonodig behandelen.
Succes.

Heino4267, 2 jaar geleden

Ok, dat laatste ga ik doen in het voorjaar (is me nu te koud).

firedriver, 2 jaar geleden

Dat is bij de meeste wagens dat er vliegroest opzit op die leeftijd, zolang dat het niet doorgeroest is is dat niet erg, anders een nieuwe monteren.

Heino4267, 2 jaar geleden

Ok, fijn om te weten. Dit model is er dus niet om berucht (zoals ik lees over de W204).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.