Mercedes-Benz 280: toerental gaat op en neer 280 s

Bouwjaar: 1978, Brandstof: Benzine, Motorcode: M110 2.8

hallo heb een vraag weet iemand hoe een carbeteur van een mercedes 280 s m110 2.8 afstelt
als je hem start is er niks aan de hand tot de motor warm wordt gaat de toerental open neer en wilt bijna uitvallen ik heb met carbrateur rijniger geprobeert maar geen succes niewe bougies en lucht filter niewe olie
wat mij opvalt is op de carbreteur is een vacuum klep met een veer wat op en neer gaat als ik die slang aftrek
schiet hij meteen een hoge toeren weet mishien iemand wat dat is of een keer mee gemaak

mercdes benz

Geplaatst door mercdes benz (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

nicwil (0) PRO, 14 jaar geleden

afstellen deze carburateurs moet u wel technisch onderlegt zijn anders best garage opzoeken die deze carburators kennis bezit of dealer (oudere monteurs)

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Benz, ik begrijp uit jouw woorden dat de carb een 4A1 is ? Wat jij constateer hoort zo. Die afstelling is zo gemaakt dat je kan starten zonder gas te geven. Versteld lopen in de koudfase gaat met een poort gestuurd door een waselement. Als je snapt hoe het allemaal werkt is het een mooi ding ,andere vervloeken hem. Carb. met 4 gaten dus een dubbele varajet en maar 65 mm hoog!!!! Bij mercedes 280 S en google solex pierburg en lees er meer over . Veel plezier.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Overig of stel zelf een nieuwe vraag.