Mercedes-Benz 190: trekt niet

Bouwjaar: 1993

Goedenmiddag.wij hebben hier een 190 2.5 diesel waar geen snelheid in zit het duurt erg lang voor je 100km rijd,gaskabel gaat bij de pomp op max,alle filters zijn vernieuwd maar geen goed resultaat,dieselservice zegt dat er niks aan de pomp kapot kan gaan,heeft iemand een idee wat dit kan zijn,zelf zitten wij nog aan de distr ketting te denken waardoor de timing van de pomp verdraait de auto heeft namelijk wel ruim 350000km gelopen

stuivenberg

Geplaatst door stuivenberg (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

paulmichiel (0) PRO, 18 jaar geleden

Wat je zegt kan heel goed. Echter een goede indicatie voor slechte timing is het stationair lopen. Loopt hij goed stationair dan is de timing wel goed. Staat hij te schudden contorleer dan de timing.

arnold690 (0) PRO, 18 jaar geleden

Dat er niks aan de pomp kapot kan gaan is niet helemaal waar,incidenteel is er wat mee.Voorfilter ook vernieuwd?kijk ook eens naar de stopzetter.

stuivenberg (0) PRO, 18 jaar geleden

Wij hebben een nieuwe distr ketting gemont incl timing afgesteld en de auto trekt weer als vanouds.De auto stond stationair wel goed te draaien niets van stoten en schuden.
gr gep

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.