Mercedes-Benz C-Klasse: Trilling in de wagen.

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,8 compressor

Wagen trilt licht tussen de 70 en 90 km p/u, het komt rechtsvoor vandaan.Bij een lichte stuurcorrektie is het even weg, maar weer in rechtuitstand begint het weer.
Op de eene weg is het erger dan op de andereweg. Hij neemt de oneffenheden van de weg over en gaat dan mee trillen, je krijg ook het idee dat de schokbreker een heel kleinstukje vrije slag heeft, de schokbreker is niet lek.
Reeds gedaan: wielen gebalanceerd, hoogteslag gemeten en gecorrigeerd naar 0,3mm (geen resultaat) band gewisseld met een andere band (zomerband) geen resultaat, schokbreker gecontroleerd d.m.v indrukken goed. Volgens mij komt het niet van de aandrijflijn. Ik denk aan een speling in de ophanging rechtsvoor.
Wie heeft nog een goed idee.
Alvast bedankt.

mariannebui

Geplaatst door mariannebui (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

arjankempeneers (0) PRO, 12 jaar geleden

Heb je het rubber (veerpootlager) ook gecontroleerd bovenin de veerpoot.

mariannebui (0) PRO, 12 jaar geleden

Probleem opgelost. Alle stuurkogels vervangen.Topic sluiten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.