Mercedes-Benz C-Klasse: Trilling in het stuur

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: C 180

Heb voor circa 2 weken geleden 4 nieuwe banden op mijn auto laten plaatsen. Michelin 195x65x15.
Na een paar dagen ging de auto trillen in het stuur en dat gebeurt bij een vaste snelheid van 62 km p/uur en blijft tot ongeveer 90 km.
De auto laten na balanceren, hij bleef trillen. Toen is er nog weer een balansering gedaan en de voorbanden zijn naar achteren geplaatst. Weer een trilling bij 62 km p/uur. Hier gelijk na een finish-balancering gedaan. ( dit is een balancering waarbij de banden op de auto blijven zitten met een zgn scooter), en je gelooft het niet, maar de trilling blijft en ook op die magische snelheid van 62 km p/uur).
de bandenspecialist is heel culant en wil nu nog een paar andere wielen met banden op zetten. PETJE AF VOOR DIT BANDENBEDRIJF.

Heeft er iemand een antwoord op mijn vraag, wat het eventueel, zou kunnen zijn.
Als het aan de auto zou liggen kan ik het gratis werk voor het bandenbedrijf uitstellen, daar ze dan geen extra uren hoevente besteden.

gerrit45

Geplaatst door gerrit45 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

arie549 (0) PRO, 16 jaar geleden

als het trillen is ontstaan na de montage van de nieuwe banden.......weet je waar je moet zoeken.....

Pattie (0), 16 jaar geleden

uitlijnen misschien een mogelijkheid?

gr

Patrick

arie549 (0) PRO, 16 jaar geleden

uitlijnen heeft niks met trillen te maken patrick...

mobiel (0), 16 jaar geleden

Zijn alle banden in de goede rijrichting gemonteerd,gr,Henk.

spanbandje (0) PRO, 16 jaar geleden

Als het niet in de Banden zit, controle even de wielen van een wagen monteren die geen problemen heeft, dan kan het nog in de aandrijf assen zitten, daar zitten rubberen koppelingen ( hardyschijven ) die gaan ook wel eens kapot, misschien is dit een samenloop van omstandigheden ????
succes Marcel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.