Mercedes-Benz Vito: trillingen bij 70-80km/hr

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 111

bij het optrekken krijg ik bij een snelheid tussen 70 en 80 km/hr hevige trillingen door mijn wagen , over die snelheid is dit gedaan alsook wanneer ik tussen die snelheden mijn gas los en geen trekkracht naar de wielen geef...
heb al eens gekeken naar de verschillende kruis-koppelingen op mijn cardan-as maar zie daar niets abnormaal aan.

dennis2111

Geplaatst door dennis2111 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Ralf_Jensen (0) PRO, 9 jaar geleden

Dit is visueel dan ook niet te beoordelen. Je zit wel in de goede richting. Controleer ook evtl. hoogteslag in je wiel (en). Oneffen loopvlakken van je banden.

dennis2111 (0), 9 jaar geleden

banden zijn nog goed en als ik geen gas geef (trekkracht) voel ik ook niks meer , enkel bij trekkracht duidelijke trillingen , en soms een metaal geluid vanonder de wagen als ik vertrek (cardan of differentieel....)

Ralf_Jensen (0) PRO, 9 jaar geleden

Aandrijfas of cardan- verbinding ..?

dennis2111 (0), 9 jaar geleden

probleem is opgelost door een vervanging van de voorste cardan , door een paar weken langer te blijven rijden was de speling op één van de kruis-koppelingen groot genoeg om duidelijk te zien waar het probleem zich stelde.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.