Mercedes-Benz C-Klasse: Turbo

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 270 cdi

Hallo ik heb een vraag mijn auto heeft 250000 kilometer gereden en de turboslang was gescheurd haar scheur en fluitte heel erg door deze haarscheur toen ik dit ging vervangen heb ik de slang van de turbo eraf gehad en merkte dat er lichte speling zat op de turbo as is dit normaal want de auto rijd verder goed .

UG

Geplaatst door UG (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Lichte speling hoort op een turbo.
Maar wat jij licht noemt kan verschillen wat ik licht noem.
Als er geen olie zat in de slang die je vervangen hebt, hoef je je geen zorgen te maken.

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

u dient zich niet ongerust te maken daar die speling normaal is vermist de turbo heden tot 40000 tr/m en meer draaien -de turbosmering vangt die speling op
groetjes

ben0013 (0), 13 jaar geleden

hallo allemaal ik heb een mercedes c220 cdi.ik heb vandaag ontdekt dat de auto niet meer hooge toeren tel maakt.de turbo werkt en af en toe niet.toerenteller gaat 3 keer wel naar 5000 en de 4 keer niet.wie kan mij aub een uitleg geven hier over.groeten allemaal

cor9 (0) PRO, 13 jaar geleden

laten uitlezen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.