Mercedes-Benz C-Klasse: UItbouwen comandsyteem

Bouwjaar: 2001

Wie kan mij vertellen op welke wijze het comand systeem bij mijn mercedes CDI 220, bouwjaar 2001 moet worden uitgebouwd. Is dit veel werk. Waar moet ik beginnen! Ik weet niet of alles geklikt zit of alles geschroeft. Wie weet raad.

Graag aanwijzingen!

Gerhard3599

Geplaatst door Gerhard3599 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (320) PRO, 19 jaar geleden

Het beste , denk ik , kan je kontakt opnemen met ondersttand adres .
Dat is een mercedes demontage bedrijf bij mij in de buurt.
Ik heb er niks mee , maar ik haal daar wel eens wat voor m`n eigen auto.

http://home.hetnet.nl/~abeiboer/

mvg,
Hans.

romany (0), 18 jaar geleden

Is het je al gelukt? Ik moet voor een klant een carkit inbouwen en dus ook het comand systeem uitbouwen. Heb je raad?

Fransvegt (0), 18 jaar geleden

Ik heb het laatst gedaan voor een klant met een E klasse uit 2001. Hier moest ik eerst de asbak verwijderen, twee kleine schroefjes. Daarna de omlijsting van de ventilatie bediening en cammand, dit zit ook met twee schroefjes onderaan. Als je dit paneel er uit hebt kun je het comand systeem er zo uithalen. 2 schroefjes en klaar is kees! Let wel op dat de geschakelde spanning een beetje lastig te vinden is! Tenminste dat was bij mij het geval..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.