Mercedes-Benz E-Klasse: verlichting E220 CDI

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220 CDI

hallo, van mijn E220 CDI doet één van de lampen het niet. hij geeft in het dashboard aan dat er een lamp stuk is, en als ik kijk is het aan de voorzijde de binnenste (aan bestuurderszijde). zekeringen naast het dashboard (links) zijn allemaal heel. lamp heb ik gecontroleerd (op 9 v batt), werkt ook! waar kan het nog meer aan liggen? zijn er nog meer zekeringen ergens hiervoor? dank voor meedenken!

Ron10345

Geplaatst door Ron10345 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

ToniMB (0) PRO, 15 jaar geleden

Waarschijnlijk heb je de verkeerde lamp getest, de lamp van het groot licht. De kapotte lamp is dat kleintje (H6) voor het stadslicht.

Ron10345 (0), 15 jaar geleden

de lamp die niet brand heb ik gecontroleerd........ op een 9v batterij. teruggeplaatst en zie dat hij het niet doet. ik weet wel waar deze heeft gezeten en ook welke het niet doet...... de halogeenlamp (binnenste lamp, kleine armatuur) krijgt geen stroom...

ToniMB (0) PRO, 15 jaar geleden

Dat heb ik klanten vaker horen zeggen en die stonden heel raar te kijken toen ik het stadslichtje eruit pakte. Laat je wel weten wat het was als het opgelost is?

Ron10345 (0), 15 jaar geleden

ja, natuurlijk... maar morgen weer.. het is nu te donker om verder te zoeken. toch bedankt.

Ron10345 (0), 15 jaar geleden

toni, je hebt gelijk! het was inderdaad een H6 lampje... kostte me wel eur 5,00.. maar goed, hij doet het weer! bedankt.

ToniMB (0) PRO, 15 jaar geleden

Graag gedaan, blij dat je toch nog even gekeken hebt. ;)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.