Mercedes-Benz C-Klasse: versnellingspook trilt in de tweede versnelling tijdens het rijd

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Hallo,

weet iemand misschien waarom de pook alleen in de tweede versnelling trilt als ik gas geef? de pook heeft ongever twee cm speling.
Als ik tijdens het optrekken de pook een beetje naar voren duw is de trilling weg.
Zit de pook soms ergens los? Ik heb meerdere malen vanaf de onderkand een soort rubbereren plaatjes, zijn ongeveer 1 vierkante cm groot, laten plaatsen. Deze zouden makkelijk onder de versnellingsbak vandaan vallen terwijl deze er juist voor zijn geplaatst om de trilling tegen gaan.

Elke info of hulp is zeer welkom.

Alvast bedankt,

Bob

bob putten

Geplaatst door bob putten (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

afschrijving? (0), 12 jaar geleden

Hallo Bob,
Zou het gewoon een motorsteun kunnen zijn? Waarschijnlijk staat de pook bij de 2e versnelling in een stand, waardoor deze trilling extra merkbaar is.

Groet,
Harry

bob putten (0), 12 jaar geleden

Dat zou zo maar kunnen. Heb je toevallig iets van een foto of een technische tekening zodat ik zien waar ik moet zoeken?
Weet je of het moeilijk is om de pook weg te halen zodat ik kan zien of de ppok zelf wel goed vast zit?

Voor zo ver bedankt!

bob putten (0), 11 jaar geleden

Iemand anders misschien nog ideeen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.