Mercedes-Benz Vito: Vito 111 cdi

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel

Motor storings lampje blijft branden.

Ik had vanmorgen een nieuwe uitlaat eindstuk geplaatst ( origineile teile) . Omdat de middendemper alleen aan het aansluitpunt rot was hebben we een soort konische aansluiting gemaakt. Deze was iets smaller. Normaal 60 doorsneel nu 55. Ik denk omdat de motor zijn " power " niet kwijt kon ging deze bij half gas inhouden. Nadat de motor begon in te houden ging ook het lampje branden van de motor. Ik heb direct gedacht dat het aan de uitlaat lag en heb deze verwijderd. Het lampje blijft en het inhouden ook nog steeds. Heb de service gereset via het dashbord. Dat is waarschijnlijk alleen voor de olie. Dit werkte ook niet. Daarna de accu 15 minuten losgekoppeld en de storing is er nog steeds. Ook met het rijden. Nu gaan ook mijn ramen niet meer op de automaatstand.
Wat kan ik hier aan doen? Of is het toeval dat er plotseling iets anders aan de hand is? Auto heeft nooit geen problemen gehad en is ook dealer onderhouden.

Met vr.gr.

Niels

Kooijman6368

Geplaatst door Kooijman6368 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 12 jaar geleden

Motor laten uitlezen en dan de fouten wissen. Weet je ook waarom het lampje brandt.
Ramen zullen wel opnieuw ingeleerd moeten worden, nadat de accu is los geweest.

Kooijman6368 (0), 12 jaar geleden

OK, bedankt..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.