Mercedes-Benz A-Klasse: Vocht in kachel A-klasse

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hallo,
Sinds enige tijd heb ik last van vocht in de kachelunit. Als de auto warm is en draai de ontwasemingstand open en op warme lucht is het net of er stoom uitkomt en alles beslaat dan, dus meer een bewasemingstand dan ont-. Ik heb aan de voorkant alles erafgehaald zodat de aanjager vrij is en kan geen verstopping vinden van een afvoer of iets dergelijks ook niet waar een lek zit of zo. Verder zie ik wel wat water zitten in de aanjager, heb het drooggemaakt maar het probleem blijft. Wie kan me hier mee verder helpen????
Groeten JP

Aanvulling: Ik ben er sterk van overtuigd dat het gewoon water is, het heeft geen reuk en is helder en niet vettig of iets dergelijks, met regenweer is het ook erger. Microfilter is ook vochtig (kan dit normaal zijn??)
Aanvulling: Auto heeft geen Airco

jeepee

Geplaatst door jeepee (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 16 jaar geleden

kachelradiateur lek of aansluitingen controleren op lekkage.ruik je een zoetige geur binnen in je auto.

mart-vervoort (0) PRO, 16 jaar geleden

kyk eens of je water afvoeren niet verstopt zyn.

jeepee (0), 16 jaar geleden

De water afvoeren links en recht en ong. in het midden zijn open (schoon). Het is voor mij een raadsel van waar het vandaan komt.

casper44 (0) PRO, 16 jaar geleden

Heeft je auto airco?

jeepee (0), 16 jaar geleden

Hallo,
De auto heeft geen airco
mvg
jp

casper44 (0) PRO, 16 jaar geleden

Dan moet het lekkage van buitenaf zijn. Is je paravan nog heel (geen scheuren) of hebben ze de kap waar het microfilter inligt losgehad en niet goed gemonteerd of blijft er water in dit gedeelte staan omdat de afvoeren dichtzitten. Groeten

jeepee (0), 16 jaar geleden

Aan allen die gereageerd hebben, het probleem is opgelost, er was een beetje teveel kit gebruikt bij het plaatsen van de ruit waardoor een rubberstrip niet goed meer aansluite zodoende dat het water hierdoor sijpelde precies boven het microfilter. Kit weggesneden strip schoongemaakt, weer terug geplaatst voila weer droog binnen. bedankt voor jullie moeite
JP

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.