Mercedes-Benz C-Klasse: Water en moter temperatuur

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 200cdi

Bij koude start s'morgens en na 5km op autostrade en dan aan 120km gedurende de ganse rit op autostrade ongeveer 80km blijft de temperatuur rond de 60 graden hangen en komt die niet hoger.Eens van de autostrade in de stad gaat deze naar 85 a 90 graden en blijft alles normaal.Heb al verschillende keren water temperatuur gecontroleerd met lazer en die is correct zoals de meter aanduid in boordcomputer.Heb ook deze week al termostaat vernieuwd maar zonder verbeterd resultaat.
Heeft iemand een idee wat dit kan zijn ?

dbv en mvg

Donpatrico

Geplaatst door Donpatrico (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

wulm86 (0), 13 jaar geleden

ik denk dat je zuheizer het niet doet als het smorgen beneden de 7 graden is hoort normaal je zuheizer aan te gaan. Kun je bij de garage laten testen. Ik heb zelf een w202 c200cdi en die van mij doet het ook niet komt ook slecht op temperatuur.

mvg

Donpatrico (0), 13 jaar geleden

Thx Willem en enig idee waar die zit en eventuele kostprijs ?

mvg

isar (0) PRO, 13 jaar geleden

juist boven de starter tegen motorblok gemonteert.
gr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.