Mercedes-Benz B 170: Water in kofferbak maar ook onder stoelen in het schuim in de c

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 266940, Motorinhoud (cc): 1700, Vermogen (kw): 85

Onlangs is er bij mijn Mercedes B 170 (2006) water in de kofferbak geconstatteerd na inspektie door Mercedesgarage is er water gevonden in de bodemplaat in de carrosserie in het schuim. Het water zou binnen gekomen zijn via rubbers door roosters die achter de bumper zitten (achter). Ik begrijp er niet zoveel van maar volgens mij is dit een constructiefout.
Dit probleem was bij hen bekend. Om dit op te lossen moeten alle stoelen en de vloerbedekking er uit dit zou enkele dagen duren en ongeveer € 1000 kosten . Kan ik hiervoor bij Mercedes importeur terecht?
Ik heb een dergelijk geval gelezen waarbij de xxxxx dealer uit Amsterdam dit gratis heeft opgelost. ( is schuldbekentenis).
Is dit soms een probleem wat men weg wil stoppen ? Wie kan mij helpen hoe ik dit aan moet pakken?

Willy Gieling

Geplaatst door Willy Gieling (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz B-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mgtje1005 (0), 7 jaar geleden

Zit er toevallig een trekhaak onder ??

dan kan deze niet of niet goed zijn afgekit na montage , en loopt het water achter onder de bumper op de trekhaak steunen , die de chassis balken ingaan
en zo in de reserve wiel bak en en zo doorlopen door de ruimtes achter de zittingen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz B-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.