Mercedes-Benz W124 eklasse: Welke cruisecontrol inbouwen?

Bouwjaar: 1994

Hallo allemaal,

Ik wil in mijn MB cruisecontrol inbouwen maar weet niet goed welk type en ben me aan het orienteren wat de prijzen zijn.
Het is een w124 300D uit 1994. Standaard uitvoering.

motorbeer

Geplaatst door motorbeer (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

flow (0), 18 jaar geleden

Mijn mercedes had een V.D.O dat is schijnbaar orgineel wat er in hoort Maar die zelfde V.D.O zit ook op bmw,opel en dan voornamelijk de grote oudere opels je maakt wel eens kans op de sloop dat je zoiets tegen komt en dan moet je kijken bij de opel senator of de bmw 7 serie.en de prijzen kun je dan niet vergelijken met nieuw,soms heb je ze voor een prikkie nieuw hebben ze zo rond de 1300-1400 gulden gekost.succes!

motorbeer (0), 18 jaar geleden

Bedankt
Daar kan ik weer verder mee.
Maar eens even op de sloperijen snuffelen.

flow (0), 18 jaar geleden

Je moet wel het stangen stelsel hebben van die mercedes en een halgever die zit volgens mij achter de klok anders heb je nog niks aan je cruiscontrol,ik denk dat de prijzen wel mee vallen wat betreft de extra onderdelen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.