Mercedes-Benz C-Klasse: zomaar stilvallen

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

De Voorbye 6 Weken Viel Ik Zomaar 4x Stil Onder Het Ryden. Er Is Nu Al Een Benzinefilter/benzinepomp En Nog Iet Van De Ontsteking Gestoken..en Als Hy Dan Weer Eens Ryd Doet Hy Dit Als Perfekt En Plots Sta Ik Daar Weer???ik Ben Einde Raad.

TIMOTOO

Geplaatst door TIMOTOO (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

TIMOTOO (0), 16 jaar geleden

[quote=TIMOTOO]De Voorbye 6 Weken Viel Ik Zomaar 4x Stil Onder Het Ryden. Er Is Nu Al Een Benzinefilter/benzinepomp En Nog Iet Van De Ontsteking Gestoken..en Als Hy Dan Weer Eens Ryd Doet Hy Dit Als Perfekt En Plots Sta Ik Daar Weer???ik Ben Einde Raad.[/quote]

TIMOTOO (0), 16 jaar geleden

[quote=TIMOTOO][quote=TIMOTOO]De Voorbye 6 Weken Viel Ik Zomaar 4x Stil Onder Het Ryden. Er Is Nu Al Een Benzinefilter/benzinepomp En Nog Iet Van De Ontsteking Gestoken..en Als Hy Dan Weer Eens Ryd Doet Hy Dit Als Perfekt En Plots Sta Ik Daar Weer???ik Ben Einde Raad.[/quote]
[/quote]

michael7688 (0), 16 jaar geleden

Hallo timtoo, kijk eens achter in je kofferruimte daar zit een groen relai met een 30 amp zekering erin dat relai kan wel eens slecht zijn. Ik heb het volgende gehad: mijn auto wilde niet starten, althans de ene dag niet volgende dag wel enz. Als hij starte dan reed hij perfect maar wat bleek nou, ik had dat relai achterin de kofferruimte stuk. Gr. Michael.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.