Microcar 40 2005: Snelheid en brandstofmeter dood

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: LDW 502/M3, Motorinhoud (cc): 600, Vermogen (kw): 4

De snelheid meter doet helemaal niks. En de brandstof meter deed het eerst erg slecht en bij een hobbel schoot hij op zn plek en dan weer terug. Nu doet i niks meer.

Kan iemand mij helpen met dit probleem!

Stefan.L

Geplaatst door Stefan.L (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Microcar 40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

3 jaar geleden - marcodeboer1986@hotmail.com

Ik heb dit probleem ook gehad, en met on velen denk ik?
Maar ik neem aan dat je display er gewoon mee is opgehouden? Dit is namelijk echt kwaal bij deze bakjes.
Als het de bekabeling is of de (aan)drijvers dan kan ik je vanaf hier niet helpen.
Maar met je digitale display waarschijnlijk wel.

Als je een beetje handig bent op het internet kun je gewoon een nieuwe digitale display los kopen voor 80 euro ongeveer met verzendkosten. Ik heb hem zelf ergens uit Duitsland besteld via Ebay: https://www.ebay.nl/itm/Neues-LCD-Displa...

Je kunt ook gewoon zelf ff kijken op google. Maar er zijn wel instructie filmpjes op youtube eventueel. Het zijn echt maar 6 schroefjes en 2 stekkertjes. en dat is beter dan een nieuwe computer die toch weer kapot gaat. Maar daarom had ik hem dan ook niet weer uit Frankrijk of China besteld ;)

Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Microcar 40 of stel zelf een nieuwe vraag.