Microcar Virgo 2000: Stratproblemen Microcar Virgo bj. 2000

Bouwjaar: 2000

De Microcar Virgo van mijn vrouw start al een tijdje niet zo best. We hebben dat ding al een paar keer naar een monteur gebracht in Nijkerkerveen Hij heeft de startmotor vervangen maar de laatste keer was het volgens hem een probleem met de accukabels. Ook die zijn vervangen. In het totaal zijn we het afgelopen jaar al 4 keer naar Nijkerkerveen geweest. Aanhanger huren, zooitje kosten gemaakt. We zijn het een beetje zat. Nu sinds de laatste reparatie start hij nog moeilijker dan tevoren. Pas na drie á vier keer starten slaat 'ie aan. We hebben inmiddels al veel geld uitgegeven en we zijn ten einde raad. Wie weet er een goede monteur in de omgeving van Lelystad? De monteur van Nijkerkerveen hebben we niet zoveel vertrouwen meer in. Ik ben zelf a-technisch en dus een technisch verhaal via dit forum schiet niet zo op. We hebben gewoon een goede monteur nodig. Wie oh wie kan ons helpen.

Dutchiepan

Geplaatst door Dutchiepan , lid sinds 13 jaar geleden

2 Reacties

ludolf01, 13 jaar geleden

En Pieter? hoe staat het met de brommobiel?
Heeft iemand je kunnen helpen?

gr.
Ludolf.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Microcar Virgo of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.