Mini ONE: COde niet weg te krijgen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 66

weet iemand hoe je de COde van de km teller display weg krijgt? Ik heb de mini aan de eobd gehad. daar gaf hij als enige storing gordelspanner bestuurders zijde fout. Gordel doet het normaal. stekertjes schoon en heel. Ik vraag me af of de code ook daar mee te maken heeft. Wie o wie kan mij helpen.

willemkajak

Geplaatst door willemkajak (0) PRO , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mini One? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Rick13 (0) PRO, 5 jaar geleden

om welke code gaat het ? en mischien bedrading beschadigd

willemkajak (0) PRO, 5 jaar geleden

De code waar het over gaat, is een aanduiding op de km teller display. COde
Wanneer je het contact aanzet, dan dan verschijnt COd en later komt de e erbij en soms verschijnt de CO en komen de de er later bij. We hebben hem uitgelezen met meerdere uitlees computers en er zijn geen pending codes en alles wat de computer kan zien is dat de gordelspanner bestuurderzijde een fout geeft. De kun je niet vinden met de eenvoudigere EOBD uitlees apparatuur. Het is ook zo moeilijk om er achter te komen waar je moet zoeken zo. Volgende week dinsdag naar de dealer, kijken of ik daar wijzer kan worden.

Rick13 (0) PRO, 5 jaar geleden

heel veel succes erg apart

willemkajak (0) PRO, 5 jaar geleden

Ik weet het. Raar genoeg weten veel collega's er ook geen raad mee. Ik had gehoopt dat iemand uit het problemcar publiek zo iets voorbij heeft zien komen. Helaas. Bedankt voor de interesse.

Rick13 (0) PRO, 5 jaar geleden

laat je wel even weten wat het was 😉

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mini One of stel zelf een nieuwe vraag.