Mini COOPER S: stuurbekrachtiger

Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Goede avond problemcar leden,

Wij hebben een probleem met de mini en wel met de stuurbekrachtiger. Ik denk alleen met het elektrische gedeelte hiervan. Is dit los te vervangen of moet er een geheel andere pomp op? Ik zag al wel wat meer op dit forum staan maar kon dit niet vinden. De pomp gaat uit bij het inparkeren kan toeval zijn natuurlijk. Na verloop van tijd start je de motor weer en dan doet de pomp het ook weer. Wie weet hier misschien iets meer van? Ik verneem het graag.

Met vriendelijke groet, Jeroen

Christa 944

Geplaatst door Christa 944 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mini Cooper? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

7 jaar geleden - Christa 944

Ik heb het idee dat het met koeling te maken heeft van de pomp. Want als de motor is afgekoeld dan werkt de stuurbekrachtiging weer. Vandaag heb ik het ventilatortje schoon gemaakt. Ik had niet iets om het door te meten dus weet niet zeker of het wel werkt. Moet deze btw altijd draaien of zit er een soort thermostaat achting iets op?
Groeten , Jeroen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mini Cooper of stel zelf een nieuwe vraag.