Mitsubishi Space Star: achtervering

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Als ik met vakantie ga en heb mijn auto volgeladen en daarna mijn 2 elektrische fietsen(zonde raccu's, die liggen tussen de autostoelen op de vloer) op de drager heb geplaatst, heb ik maar 1cm over tussen de spatborden en de banden. nu wil ik er een zwaardere vering voor hebben, kan dat ?? zoja wat type moet ik dan nemen wat kosten die en zijn die gemakkelijk te monteren ??

Gesienus

Geplaatst door Gesienus (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

DJS8 (0), 13 jaar geleden

Ja kan. Hulpveren worden geleverd door in ieder geval het merk MAD. Even zoeken op internet (hulpveren MAD Space Star). Garage zal ze voor u kunnen monteren. Overigens is er een 'gewone' versie en een heavy duty kit. De laatste is het stevigst, maar wellicht ook het stugst als u geen bagage en fietsen bij zich heeft. Zelf heb ik op mijn Mazda 626 verzwaarde achtervering van MAD (die in de plaats van de originele komen, dus geen hulpveren), en dat bevalt prima (leeg niet te stug, beladen minder doorzakken, heb een LPG-tank en trekhaak die allebei zwaar zijn). Of er ook verzwaarde achterveren voor de Space Star zijn weet ik niet (op internet zoeken op 'versterkte veren Space Star' misschien?)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.