Mitsubishi Space Star 2013: Airco

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 3A92, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 59

Hallo,
Heb het volgende probleem, klant krijgt een nare lucht naar binnen met het bedienen van de airco daarbij beslaat het voorraam en de zijramen aan de linker kant van de auto als dit optreedt.
Het probleem is niet continu aanwezig het is een nare lucht een beetje te vergelijken met de lucht van lang stilstaand water.
De nare lucht en de ramen die beslaan zijn niet constant aanwezig het komt met vlagen soms uren niks en soms achter mekaar.
Als de ramen beslaan laat dit ook een laagje vettigheid achter en het is alleen aan de linkerkant van het voorraam rechts nergens last van ook de lucht ruik je rechts zittend niet later wel als het te lang duurt.
Wat is er al gebeurd: verdamper is gereinigd dus ook de afvoer van het condens water
De afvoer lekt niet heeft ook niet gelekt.
Pollen filter is vervangen.
Paravan bak is schoon net als de kachel motor.
Koelvloeistof is op niveau.
Als de kachelradiateur lek zou zijn heb je meestal een zoetige lucht en beslaat niet 1 deel van je voorraam en lek is lek lijkt mij en komt het niet met vlagen.
Als je het water ruikt wat uit de afvoer druppelt is die lucht te vergelijken met die nare lucht die er af en toe is.

Weet iemand bij dit airco systeem 1234 yf of er misschien een overduk ventiel zit op de verdamper zodat wanneer de druk te hoog word in het airco systeem deze de boel afblaast heb dit wel eens gezien op een compressor.

iemand misschien een idee wat het kan zijn of dat het meer voorkomt bij dit type auto?

Renescarservice

Geplaatst door Renescarservice PRO , lid sinds 8 maanden geleden

1 Reactie

kaleido 1 PRO, 8 maanden geleden

Systeem heeft zeker geen overdrukventiel .
Kachel staat niet op recirculatie?
Zou toch de boel nog eens goed reinigen en de airco niet continue aan laten staan , is op dit moment ook vrijwel zinloos .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.