Mitsubishi Space Star 2003: Antennevoet

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 4G18, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 72

Hoe vervang ik het makkelijkst de antennevoet op het dak van mijn spacestar ? Hij is een keer afgebroken met sneeuwvrij maken op het dak. Ik wil het nu wel proberen te vervangen als het niet teveel sloopwerk is. Wie weet het ?
Alvast bedankt voor het meedenken.
Rick.

Rickels

Geplaatst door Rickels , lid sinds 10 maanden geleden

4 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door Beunhaas PRO, 10 maanden geleden

Ik heb die voet ook vervangen, had een sloopautootje bij de hand en die heb ik erop gezet..
Er zit een console met leeslampjes, die eruit trekken , en dan kom je bij het moertje dat de boel vasthoudt, wijst zichzelf, is een beetje gepruts, maar zo moet het.
Voetje op de sloop halen.

Rickels, 10 maanden geleden

Bedankt Beunhaas, ik ga wel eerst zo'n voetje zoeken op de sloop voordat ik aan de slag ga.

Rickels, 9 maanden geleden

Het is gelukt. Wel een gepriegel omdat ik alleen het leeslampje kon verwijderen. Ik wilde ook de zonneklep klemmen los halen omdat ik dan meer ruimte krijg maar dat lukte niet, bang dat er iets zou afbreken. Maar het is gelukt. Bedankt nog.

Beunhaas PRO, 9 maanden geleden

Je moet het doen zoals het gaat , voor dit soort dingen is geen vast recept, via de voorkant van de hemel heb ik zoiets ook wel eens gedaan.
In ieder geval bedankt voor de feedback...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!