Mitsubishi Eclipse: Eclipse loopt stationair slecht,onrustig ! Wie kan mij helpen

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4G63

Hoi,

Wij hebben in een eclipse een ander blok gezet,
Nu is alles weer aangesloten en nu loopt die stationair onrustig (op 3 cilinders)
Verder is als probleem opgetreden dat als ik de auto op contact zet alleen het airbaglampje en en storingslampe van de motor brand voor de rest niks,als ik de auto dan start zijn alle lampjes uit totdat ik gas geef en dan gaat het acculampje weer branden en tevens nog het gele olielampje,
Weet mischien imand waar de fout zit?
Al vast bedankt,

janno44

Geplaatst door janno44 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Eclipse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hennep (0), 16 jaar geleden

te arm of te rijk afgesteld,bougie's controleren versleten of vies,de kabels controleren op scheurtjes,verdeler vies vochtig of defect,luchtfilter controleren,massakabels niet goed contakt,en het gasklephuis schoonmaken even prop eronderin en inspuiten met velgenreiniger en het rommel er afwrijven en druppeltje motorolie op het scharniertje dan gaat ie weer soepel en blijft niet meer hangen.als dit niet werkt dan compressie meting uit laten voeren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Eclipse of stel zelf een nieuwe vraag.