Mitsubishi Colt 2007: electrische voorramen

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 135950, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 80

Goedemorgen,

De beide voorramen van mijn Mitsubishi Colt 2007, 1.5 CZE willen vanochtend plotseling niet meer open. De zekering is niet kapot. Als er één niet open wil, dan kan ik dat nog vatten ; maar twee ramen die in één keer niet meer open kunnen en de zekering is nog intact, dan ben ik als leek even "van slag".
Wie kent dit probleem en weet eventueel de oplossing om ze weer gangbaar te maken? Bij voorbaat mijn dank voor de eventuele reactie(s).

CarLover1

Geplaatst door CarLover1 , lid sinds 15 jaar geleden

2 Reacties

Hans4040 PRO, 1 maand geleden

Als de schakelaar voor beide ramen in de bestuurdersdeur zit, controleer dan de bedrading in de doorvoer van de deursteil naar de deur.
Kan zijn dat de schakelaar door een draadbreuk geen stroom krijgt.

    Dank Hans4040 Dit weekend zal ik ernaar kijken en doormeten op spanning. Word vervolgd! - CarLover1, 1 maand geleden

Beste antwoord, geplaatst door CarLover1, 3 weken geleden

Hallo
Ik had beloofd te antwoorden.
Er bleek een breuk te zitten in één van de draden naar de deursteil die Hans4040 voorstelde. Het heeft lang geduurd voordat ik de breuk kon lokaliseren, maar het is mij toch gelukt. Dank voor de tip Hans4040.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.