Mitsubishi Space Star: Elektrische ramen

Bouwjaar: 2000

In 2004 gekocht. Beide ramen aan bestuurders- en pasagierskant werkte soms niet. Dan de ene dan de andere. Ze gaan wel open, maar niet dicht. Soms duurt het wel dik een half uur voor het raam weer dicht gaat. Wijzelf openen de ramen zeer sporadisch en al zeker niet bij vorst. De eerste eigenaar heeft slechts 25.000 km met deze auto gereden. De wagen zag er hagelnieuw uit van binnen en buiten toen wij hem kochten! De Mitsubishidealer in Helmond wist ons te vertellen dat de elektronica van beide ramen versleten was en vervangen moeten worden. Ik vind het wel heel erg vreemd, dat dit zo snel kan en dan ook nog eens aan beide kanten. Heb nog nooit iemand gesproken waar dit bij voorgevallen is.

Fokkema

Geplaatst door Fokkema (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Bullet (0) PRO, 18 jaar geleden

Komt meer voor. De anti-klem sensor van het mechaniek is te gevoelig, enigste oplossing is eigenlijk hele mechaniek vervangen....helaas... Valt dit niet nog onder je bovag garantie van de dealer ???

Fokkema (0), 18 jaar geleden

Nee, helaas niet. We hebben de wagen 19 maart 2004 gekocht. Vandaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.