Mitsubishi Galant: kortsluiting

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Ik heb gister kortsluiting gemaakt bij de zekeringkast onder de motorkap,waarna het klokje en de plafond verlichting en de elec. ramen niet meer werken,de anwb kon de zekering niet vinden,en heeft een doorschakeling gemaakt dat de ramen dicht konden,maar het probleem is nog niet opgelost,graag een tip waar ik die zekering moet zoeken.
bijvoorbaat dank.

undertaker

Geplaatst door undertaker (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Galant? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Hoe groot was die kortsluiting? Inclusief de geur van verbrande isolatie? Dan kan er ook een draad volledig doorgebrand zijn.

undertaker (0), 14 jaar geleden

geen verbrande isolatie,de dealer kon mij niet zeggen waar de zekering zich bevind,ze hadden hun werkboek erbij,maar geen antwoord kunnen geven waar de zekering zit,ik heb nu tijdelijk een zekering doorgelust op de zekering die spanning behoort te hebben,maar het niet krijgt.maar dit is niet zoals het hoort.

mitshu (0) PRO, 14 jaar geleden

kijk eens links onder de motorkap daar zit een zekeringenkastje met daarin een transport zekering geel blokje met daarin drie kleine zekeringen

undertaker (0), 14 jaar geleden

is dit een gele zekering met 3 pootje's erin?

mitshu (0) PRO, 14 jaar geleden

ja dat is hem

mitshu (0) PRO, 14 jaar geleden

foutje het is niet een zekering maar een geel blokje met daarin drie zekeringen het blokje kun je omhoog trekken dan zijn binnenverlichting enz uitgeschakeld bij naar onder drukken is het ingeschakeld de zekeringen zijn gewoon los te maken

undertaker (0), 14 jaar geleden

ik zie 1 gele zekering,maar die zit vast met 2 boutje's,maar heeft alleen 2 pootjes,die aan die boutje's vast zitten,en nog 1 platte zekering,die heeft wel 4 pootje's aan de onderkant.welke moet ik hebben?

undertaker (0), 14 jaar geleden

probleem niet opgelost,heb de zekering met 4 pootje's vernieuwd maar geen resultaat,dus ik laat de doorlus draad maar zitten,de ramen gaan nu wel open,door die doorlus,in iedergeval bedankt voor je advies.

Mvg,Undertaker

undertaker (0), 14 jaar geleden

waar kan ik de ecp,( computer) vinden? ik vermoed ver achterin het dashbord,bij handschoenkast,maar voor alle zekerheid deze vraag ik het. het betrefd een galant bj. 1991 1800 benzine

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Galant of stel zelf een nieuwe vraag.