Mitsubishi SPACE STAR: lambda sonde

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4G18, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 72

Beste forummers. Ik heb een space star waar wel eens het motormanagement lampje van gaat branden. De code is is dan p0135 en dat is dus de verwarming van de lambda. Heb het nu al twee keer gehad en kan hem dan gewoon resetten. Als ik op internet ga zoeken schijnt het vaker te gebeuren en ze zeggen allemaal dat je dan een orginele mitsubishi sonde moet kopen. Weet iemand welke de orignele is en waar je die kan kopen. Gaat dit helpen en of moet ik dan de andere sonde ook vervangen?

samtari

Geplaatst door samtari (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 8 jaar geleden

De Misubishi dealer kan die wel leveren.

samtari (0), 8 jaar geleden

Yow en bedankt he ! Wat een gouden tip .

samtari (0), 7 jaar geleden

Bij de dealer een nieuwe gekocht.met een speciale lamda sonde sleutel eruit gehaald (met koude moter) kwam zo los. nieuwe gemonteerd en opgelost. rijdt er alweer een maandje of twee zo mee en probleem is weg

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.