Mitsubishi : licht schakelaar

heren,als mijn lichtschakelaar op OFF staat en ik zet de sleutel op kontakt beginnen de lampen te branden,en als ik hem dan naar demiddelste stand draai dus voor stadslicht dan brand alleen het stads licht,;dat is goed en als ik hem helemaal naar achteren draai dan brand het dimlicht dat is ook goed,dus al met al ik krijg de lampen niet uit als het kontakt aan staat of al de motor draait hij heeft wel iets weg van de volvo 440 en 460.die kreeg ik ook nooit uit maar dat was bij die auto's gewoon.

flow

Geplaatst door flow (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Is het mischien een geimporteerde auto? Dan zou het zomaar gewoon kunnen zijn. Of anders, vorige eigenaar heeft het zo laten maken.

Sytze

diko (0) PRO, 18 jaar geleden

alan, dat kan origineel van mitsubishi zijn.
ik heb dat ooit 1 keer gezien en die klant vond het irritant.
het was toen vrij eenvoudig te verwijderen omdat het systeem tussen de bedrading van de verlichting gemonteerd was, dus twee stekkers los, daglichtschakeling ertussen uit,stekkers van de kabelboom weer in elkaar en klaar. mvg Diko

flow (0), 18 jaar geleden

waar zit dat en is dat een blokje of zo,zit het bij de koplampen dus onder de motorkap of bij het stuur.

diko (0) PRO, 18 jaar geleden

is al lang geleden maar volgens mij zat het onder de motorkap op het linker binnenscherm tussen de kabelboom. mvg Diko

flow (0), 18 jaar geleden

bedankt mensen voor de reakties,van het weekend even kijken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Overig of stel zelf een nieuwe vraag.