Mitsubishi L 300 KAMPEERAUTO: moeilijk schakelen

Bouwjaar: 1986, Brandstof: Diesel

fijn voor jullie info, er zit inderdaad wel wat speling op de pook, hij schakelt naar bijna alle versnellingen minder soepel, hoop dat mijn monteur tot een goede (goedkope) oplossing kan komen.

richard aartsen-1

Geplaatst door richard aartsen-1 , lid sinds 3 jaar geleden

5 Reacties

richard aartsen-1, 3 jaar geleden

onze kampeerauto schakelt niet soepel en nu krijg ik hem ook niet meer in de 5e versnelling.
weet iemand wat het probleem zou kunnen zijn?

corvanjaarsveld PRO, 3 jaar geleden

In grote lijnen kan dit probleem twee oorzaken hebben. Of uitwendig is de afstelling is in de war geraakt, of Inwendig is er iets mis. In het tweede geval kan dat veroorzaakt worden door vervuiling. Spoelen en verversen van de olie is dan de voordeligste remedie. Echter, als inwendig iets is los gelopen ? heeft verversen geen zin. Als de oorzaak buiten de bak gezocht moet worden? zou ik beginnen met het controleren van alle ophangrubbers van de bak en de motor. Als die ok zijn? controleer dan de bevestiging van de bediening van de bak op loszitten of speling.

richard aartsen-1, 3 jaar geleden

oke. fijn Dank u wel voor de info
ik zal eerdaags mijn monteur er naar laten kijken en hopen dat het aan de olie ligt .
anders wordt het een dure uitgave vrees ik.

groeten Richard

Hermanvdveen, 3 jaar geleden

Ik lees even mee heb zelfde camper alleen benzine en 4 bak. Heb nog geen problemen met de bak maar is altijd makkelijk voor het geval. Als hij weer klaar is wil je me dan even inlichten wat het was?

kaleido 1 PRO, 3 jaar geleden

Hoeveel speling zit er op je schakelpook , mijn vader had er ook zo een , veel speling op de overbrenging was toen de oorzaak.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi L300 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.