Mitsubishi Outlander: Outlander op lpi houd in stotterd op LPG niet op benzine

Bouwjaar: 2003, Motorcode: 2000

beste mensen heb het volgende probleem mijn outlander rijdt heel slecht op lpg hij storterd en houd er in en slaat soms ook uit ik heb hem uitgelezen en kwam uit op p0302 misfire 2e cilinder dus dacht zelf aan de injectoren maar heb ook al altijd een raar geluid (ratelend)in mijn tank gehad sinds ik hem heb dat is ook steeds meer geworden

mijn vraag aan jullie is

zou het helpen als ik de lpi injectoren laat reinigen (zou iets van 25 euro kosten dus niet echt duur)

of zou het aan de pomp in de gastank liggen (vialle lpi)?hier vroeg de gas boer al meteen 650 euro voor maar op mp worden de gereviseerde pompen voor 175 euro aangeboden en incl montage 230 dus veel goed koper wie heeft er advies voor mij?



alvast bedankt

emiel2676

Geplaatst door emiel2676 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Outlander? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

abunsc (0), 12 jaar geleden

Ik heb een auto gehad die steeds meer ging stotteren, vooral als er vermogen gevraagd werd. Een set nieuwe bougies loste het probleem op. Op benzine had ik geen problemen.

peter8884 (0), 12 jaar geleden

Ik denk eerder dat je een brandstof opvoer probleem hebt, en dat daarom je auto inhoudt/stottert. Mede gezien het feit dat je ratel in je tank steeds erger wordt, zou er wel eens een lager van de pomp in de gastank stuk kunnen zijn. In een tank mag je geen ratel horen. Bij starten moet de pomp hoge toeren draaien, zodra de computer overschakelt van benzine naar LPG moet hij terugzakken naar lage toeren.

Ik vermoed dus pomp in tank kaduuk, en geen injector.

Laat je de oplossing nog even weten?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Outlander of stel zelf een nieuwe vraag.