Mitsubishi Outlander: p0300

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

goedendag

ik heb hier een outlander met foutcode p0300 random misfire, stationair slaat hij af, blijft hij aan dan staat het hele blok te schudden
bougies zijn vervangen, gecontroleerd op vaccuum lekkage. massa gecontroleerd geen verandering

inlaat en gaskleppenhuis gereinigd, hierdoor liep hij wel beter en bleef mooi iets onder de 1000 toeren lopen, het blok schudde ook veel minder (wel plofjes uit de uitlaat)

nadat de motor even is uitgeweest (5min) weer gestart en liep hij weer als een natte krant, op toeren heeft hij wel genoeg vermogen zo lijkt, alleen slaat af, toeren zakken veels te ver

wie kan mij helpen

bobine?
brandstof filter?
injectors?

alvast heel erg bedankt

samson1234

Geplaatst door samson1234 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Outlander? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Maikel Voets (0) PRO, 10 jaar geleden

Distributie staat wel op tijd ?

samson1234 (0), 10 jaar geleden

dank je wel voor de snelle reactie, maar als de distributie riem van tijd is, zal hij het toch de hele tijd niet goed moeten lopen?

moet erbij zeggen soms loopt hij als het warm is beter, en de andere keer als het koud is

Maikel Voets (0) PRO, 10 jaar geleden

Dat klopt inderdaad alleen kon ik dat uit je verhaal niet opmaken.

cjavham (0), 9 jaar geleden

gas kleppen huis schoon maken kijken of gasklep makkelijk werkt ook de boel weer resetten ( accu pool 5min los weer terug zetten dan enkel contact aan en weer uit dan starten en 5 minuten laten draaien alle stroom verbruikers moeten uit staan zoals radio verlichting etc. daarna uit zetten en op nieuw starten en dan alle verbruikers aan zetten ook rem bedienen 1 minuut zo laten draaien en dan alles weer uit nu zou hij weer goed moeten zijn)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Outlander of stel zelf een nieuwe vraag.