Mitsubishi SPACE STAR: remlicht probleem

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 4G93, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 90

Hallo,
van mijn space star branden het rechtse en derde remlicht wel aan de bestuurderskant brandt hij niet. lampjes verwisseld maar niets helpt. ook ziet de bedrading er normaal uit. Misschien toeval maar sinds kort brandt ook het SRS lampje.

waar moet ik zoeken? auto heeft een trekhaak en met aangekoppelde aanhanger branden op de aanhanger wel beide remlichten.....

whm

Geplaatst door whm (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

kaleido 1 (1930) PRO, 6 jaar geleden

Heb je al gemeten of je massa en plus hebt , de kabel is niet gesloopt door zo n blauw kabel slopertje ?

whm (0), 6 jaar geleden

kabel is in orde zoals ik kan zien, kabel boom ziet er heel uit. heb wel massa gemeten geen plus.

gr.

kaleido 1 (1930) PRO, 6 jaar geleden

Dus er komt geen spanning op de lamp ?

whm (0), 6 jaar geleden

geen spanning op de lamp inderdaad. er zijn 3 pennetjes in de stekker. Massa en plus zijn ok voor wat betreft de gewone verlichting. De plus voor het remlicht is er helaas niet.

gr.

kaleido 1 (1930) PRO, 6 jaar geleden

Dat wordt dan terug meten tot het punt waar er wel weer spanning is.
Of de jbf manier een draadje leggen van de andere kant , niet mijn voorkeur.

whm (0), 6 jaar geleden

bedankt voor de reactie, mijn vermoeden bestaat dat er iets anders aan de hand is eventueel in relatie tot het SRS lampje dat brandt.

gr.

kaleido 1 (1930) PRO, 6 jaar geleden

Waarom zou de rest dan wel werken , komt van het zelfde contact.

whm (0), 6 jaar geleden

zo heb ik ook geredeneerd dat het van hetzelfde contact komt echter is de vraag nog steeds waarom ik geen plus krijg links. Aan de linkse kant komt ook de kabelboom de klep binnen vanaf daar gaat hij naar het derde remlicht en het rechter vermoed ik.

zitten er ergens stekkerverbindingen die los zouden kunnen zijn?

gr.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.