Mitsubishi Colt: Rood knipperend lampje achter versnellingspook

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Waarde heren,

Sinds enkele tijd bezit ik een colt uit '93.

Gisteren viel mijn oog tijdens het rijden ineens op een rood knipperend ledje achter de versnellingspook (dus onder de asbak en de aansteker). Toen ik de lichten aan en uit deed hield het op. Toen ik vanmorgen weer instapte knipperde het lampje weer, maar zodra ik de motor startte doofde het lampje.

Kan iemand mij vertellen waarvoor dit lampje is? De handleiding bood helaas geen soelaas.

MvG

Colt93

Geplaatst door Colt93 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Colt? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Emil Schelvis (0), 15 jaar geleden

Hallo,

Heeft of zit er nog steeds en alarm in de auto misschien is het daar wel van bij sommige auto`s zit dit er standaard op maar is het los gaan zitten en daar tussen gaan zitten.

Groeten Emil.

Colt93 (0), 15 jaar geleden

Bij nader iunzien denk ik dat het een soort nep alarm is; alleen denk ik dat de contacten niet goed werken, en dat het eerst los zat zodat ik het niet eerder heb opgemerkt (het is een klein ledje).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.