Mitsubishi Grandis: roofrails voor Grandis

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4

Weet iemand of er "roofrails" te krijgen zijn voor een Grandis. Ze zijn namelijk wel afgebeeld in de accessoire-folder. Mijn dealer wist het niet precies.

Alvast bedankt voor uw reactie.

gr, Frank

fvosje

Geplaatst door fvosje (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Grandis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Robby10028 (0), 17 jaar geleden

Ik heb wel eens gehoord dat er geen roofrails ter verkrijgen zijn voor de Grandis.
Als je de consumentenlijn belt dan weten ze dit soort dingen meestal wel. Nummer staat op de site van mitsubishi volgens mij.

dupl-u-11707-5dd147f935be4+girl (0), 17 jaar geleden

zoals de importeur mij verteld heeft is de afbeelding met roofrails een uitvoering die niet in nederland te krijgen is...
(tja.. handig om dat dan wel in de folder te zetten he...)

Robby10028 (0), 17 jaar geleden

Het is niet zoals je zegt dat een Grandis met roofrail niet verkrijgbaar is in Nederland, het is alleen zo dat een roofrails als accessoire niet leverbaar is omdat de dakconstructie van een Grandis zonder roofrail anders is als een die geleverd is met roorail. Dus alleen origineel vanaf fabriek leverbaar.
Vraag maar na bij de importeur, zal je horen dat het inderdaad zo is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Grandis of stel zelf een nieuwe vraag.