Mitsubishi Lancer: slaat niet aan

Bouwjaar: 1993

hey ik ben bezig met een voor mij heel raar pechgeval de tank was bijna leeg maar er was op(tijd?)getankt is toen weer gaan rijden maar viel na ongeveer 500 meter stil ik heb de ontsteking al vervangen maar hij doet nog niks gooit wel rond maar slaat niet aan hij krijgt naar mijn idee wel brandstof want ik heb het slangetje van het filtertje los gehaald en daar kwam gewoon benzine uit

wat kan dit zijn ?

met vriendelijke groet arjen timmermans

arend515

Geplaatst door arend515 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Lancer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

voetshoreca (0), 18 jaar geleden

Meet de brandstofdruk eens op.
De benzinepomp van dit model zit in de tank en wordt gekoeld door de benzine als de tank te leeg is kan dit schade aan de benzinepomp veroorzaken.
Het komt niet vaak voor bij dit model !!, wat vaker voorkomt is de computer of de ontsteking (deze heb je al getest ?) kijk of er bij het starten wel stroomkomt op de injectoren als dit niet het geval is is de computer stuk.

Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Lancer of stel zelf een nieuwe vraag.