Mitsubishi Galant: startprobleem en teveel benzine

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Als je wilt starten verzuipt ie en als het contact aan staat gooit de auto benzine in de inlaat en cilinder, een kwart liter (hij slaat niet aan) Ook nog een vraag: Zit er een chip in de auto? Graag een oplossing


Met Vriendelijke Groeten

(dringend a.u.b.)

Robin123

Geplaatst door Robin123 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Galant? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

vlinder1980 (0), 17 jaar geleden

hai,

Hoe heb je het opgelost? Ik heb ook hetzelfde merk en bouwjaar auto van 1987. Hij doet ook een beetje vreemd. Rijd jou auto nog? Want ik heb van alles opgeknapt aan de auto maar hij start nu goed. maar slaat af tijdens stilstaan. Ik denk er over na om hem in te ruilen....maar wil het eigenlijk niet Maar hij zuipt inderdaad wel nu veel benzine en motorolie. Het is te duur geworden.

Want ik heb de mijne helemaal opgeknapt. En hij rijdt perfect. Ps er zit volgens mij in zo'n oude auto geen chip. denk ik.

bjorn1984 (0), 14 jaar geleden

mijn auto rijd prima heb de sondes laten vervangen univerceel en rijd nu weer goed olie zuipen doet ie niet

gaat het moterlampje branden dan

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Zal wel opgelost zijn denk ik zo met meldingen die 3 en 4 jaar oud zijn. Of de auto ligt op de sloop, dat kan ook nog.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Galant of stel zelf een nieuwe vraag.