Mitsubishi Space Wagon: terugroepactie remleiding

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4G93

Hallo mensen,
Wij hebben zojuist een paar klanten bij ons op het bedrijf gehad wat betreft terugroepactie op onderdeel remleiding. Ik heb de brief zonet van een klant gelezen van deze actie. Kan mij iemand nader toelichten om welke remleiding het precies gaat en om welke types zijn het vooral de oudere(´91-´97). Want Space Wagon kent het wel slechte remleidingen vooral types met remdrukbegrenzers. Voor APK verschijnen van vervangen gewoon helemaal doorgerot. Maar wat te doen als de remleiding pas vervangen is, wat bij ons een van het geval is. Mijn vaders auto ook nog pas een remleiding vervangen voor APK ook gewoon doorgerot. Dan komen ze er lekker op tijd mee dan met die terugroepactie na al die jaren. De meesten daarvan staan al op de sloop.

M.V.G Raymond Hofste

raymond_hoste

Geplaatst door raymond_hoste (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Wagon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

br0ns (0) PRO, 17 jaar geleden

Ik geloof dat je het over andere remleidingen hebt. Er is een recall voor de leidingen van het resouir naar de hoofdrem cilinder.

raymond_hoste (0), 17 jaar geleden

Hallo,
Heb even contact gehad met de plaatselijke dealer over de terugroepactie. Het betreft voor oude types(91-98) remleiding RA en modellen van 2000 de remslangen voorzijde.

Bedankt voor de reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Wagon of stel zelf een nieuwe vraag.