Mitsubishi Outlander 2015: Zoemer gaat af bij remmen en op grote weg

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Ik heb een PHEV. Bij het rempedaal indrukken en nu ook onderweg gaat er een zoemer binnen af. Wat kan dit zijn?

Dvs

Geplaatst door Dvs (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Outlander? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1425) PRO, 3 jaar geleden

Er branden geen waarschuwingslampjes ?

    Nee. Er brandt niets. Nu gaat de zoemer continu af zoals. toet...toet... enz. - Dvs (0), 3 jaar geleden

Hans4040 (300) PRO, 3 jaar geleden

Wat zegt het boekje?

    In het boekje wordt alleen gesproken over een binnenzoemer die eenmaal afgaat in combinatie met een waarschuwingslampje. Maar er brandt geen waarschuwing in het dashboard.
    Ik ga in ieder geval morgen maar wel naar de garage om het te laten controleren en het euvel hopelijk te laten verhelpen. Van andere sites zag ik ook dat het ook aan het cobra alarm systeem kan liggen. De schakelaar van de module zit blijkbaar naast het rempedaal en deze kan dan kapot zijn. Geen idee of het hieraan ligt. - Dvs (0), 3 jaar geleden
check

Beste antwoord, geplaatst door Dvs (0), 3 jaar geleden

Probleem opgelost. Het bleek dat de stekkerdoos geoxideerd (vochtprobleem)was, waardoor er een alarmsignaal afging zodra ik een rem-, knipper- of achterlicht links ging gebruiken.
Nu nieuwe stekkerdoos erop laten plaatsen door mijn eigen autobedrijf garage. Als ik het bij de originele dealer had gedaan was ik €140 meer kwijt geweest.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Outlander of stel zelf een nieuwe vraag.